GOTT NYTT ÅR


Jaha då är det årets sista dag helt plötsligt.. känns ganska konstigt. Under det här året har jag verkligen varit med om mycket! Ska nog kunna få ihop någon årsresume om ngn är intresserad av det? I alla fall, imorgon kommer jag vara tillsammans med några av dom skönaste människorna som finns. Och det känns mer än bra att inleda 2010 med dom! Så kommer ha grymt kul. Hoppas ni får en kanon nyårs afton folk, vi hörs nästa år!

Och tack för det här bloggåret! Besöksantalet har ökat ganska mycket sedan förra året och jag kan bara tacka er, så TACK! Hoppas nästa år blir minst går minst lika bra.

Betyg

Ja hej igen. Det är några som ville se mina betyg så why not? Here we go

Svenska: VG
Engelska: VG
Matte: VG
B-språk Spanska: VG
Geografi: VG
Historia: MVG
Religon: VG
Samhällskunskap: VG
Kemi: G
Biologi: G
Fysik: VG
Teknik: G
Syslöjd: VG
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Bild: MVG

Har jag missat något?


Somebody's me


Hallå där! Det här nyköpta skorna från dinsko ska jag gå runt i imorgon på självaste nyårsafton. Dom är lite i minsta laget så jag får knappt upp dragkedja, men om man ska vara fin får man lida pin eller hur är det? Nu är mina korvar evelina och julia här och vi ska snart dra vidare till någon slags filmkväll. Vi hörs!
Ciao


Geisha


MMMmmm Geisha är gott! Fram tills tisdag kommer jag nog inte blogga så mycket pga att min vän från kalmar är här. Så all tid kommer att spenderas med henne och Lovisa och Erica förstås. Da gaaaang you see. Men ha de så bra så hörs vi. CIAO!

XMAS


Min julafton i lite bilder, eller ja inte alla det kommer nog fler. Men min julafton blev väldigt mysig och jag är så nöjd med allt jag fick. Jag älskar verkligen julen för hela min släkt är så mysig. Farmor älskade julen och det kommer aldrig att bli som alla andra jular, men vi gör så gott vi kan och hon fanns med oss igår kväll, det kände jag.


SATC 2


OHOHOO trailern för den andra sex and the city filmen har äntligen kommit ut! Jag längtar som satan, ska försöka gå på premiären! Kan aldrig få nog av satc, fick boxen med alla asvnitt förra julen och har sett dom om och om igen. Undra hur många gånger jag sätt filmen egentligen?

GOD JUL


Till er alla, en riktigt god jul önskar Emmamathea

Girlsnight


Hej på er! Nu har familjen julpyntat heela huset och klätt vår minigran, ja den är ovanligt liten i år. Ni ser bilder från min och tjejernas övernattning från i söndags. Vi somnade halv 8 på morgonen efter ha sätt greveholm, sunes jul och halva julens hjältar. Jag gillar mina tjejer mucho mucho.

Årets första julklapp..


1 Min första julklapp (lite för tidigt öppnad) från min gudmor
2 Daa julklapp = boken the sartorialist av schott shuman. Från hemsidan thesartorialist.blogspot.com. Massor utav fotografier på människor, deras stilar. Kommer sitta och kolla i den här hela lovet om jag känner mig rätt. Perfekt när man har brist på inspiration.
3. Skjorta från monki, jeans från topshop och slarvigt gjord fläta


Abuelo

Hej hej hemskt mycket hej. Sitter här hemma hos farfar med hans ''nya'' dator. Typ världens första laptop som det tar 5 minuter att starta, sen 5 minuter till för att få igång internet, och ytterliggare 3 för att komma in på blogg.se.. men jag antar att den räcker för min käre farfar. Snart ska jag ner till stan för att luncha med min gudmor. Sen blir det att julpynta hela huset och till sist klä granen.
CIAO

Paradise Hotel?!

NÄR SÄNDS PARADISE HOTEL IGEN? KANAL? TID? HELP ME

Miss



TJAA. Jag saknar London, riktigt riktigt mycket till och med. London är en stad som jag helt klart skulle kunna tänka mig att bo i, i framtiden. Jag älskar stadens utsende (byggnader osv), älskar tempot, älskar människorna, älskar dialektern, älskar modet, älskar affärerna, älskar att det alltid finns något att göra.. Har ni varit i London mina vänner? Tell me.

a list

En lista från cosmopolitan.se. Here we go!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag äntligen har hittat en ny års klänning!!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan: Ficks skäll av mamma för att jag satt här och inte städade..
Det sista du sa högt: MEN JAG HAR REDAN GJORT DET (dammat av skrivbordet) hehe

Det senaste någon sa till dig: Mamma - host .. (och pekade på klockan)

Vad har du druckit idag: Jucie och bubbelvatten

Vad var det senaste du åt: Choklad, från min hello kitty kalender hähä

Vad var det senaste du köpte: Min nyåårs klänning!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: SNÖÖ, vitt överallt! men tyvärr grå himmel..

Godaste glassmaken: Polkagris och mintchoklad! alltid
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ohja, vem blev inte kär i taylor lautner liksom?!

Sover du tungt: Haha dum fråga!

Drömmer du mardrömmar: Ja det händer, men inte så ofta som tur är.

Trivs du med ditt jobb: Om vi räknar med att mitt jobb är att städa mitt rum en gång i veckan såå, nej inte särskilt! Tror jag ska begära lönehöjning.

Favoritklädsel: Strumpisar, stor t-shirt, min bruna skinnjacka och converse. Mina mystofflor får vi banne mig inte glömma!

Favoritlåt just nu: Det där är totalt omöjligt för mig! Men vi tar den jag lyssnar på nu. Teenage Dirtbag - Wheatus

Vad ser du om du tittar till höger: Höger

Vad gör dig glad just nu: Att jag smsar med världens finaste pojke

Vad ska du göra härnäst: Fortsätta städa..

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: På topp, har bara ingen att dela den med...

Favoritgodis: Sånna turkosa cola flaskor! Inte dom som är hälften rosa, hälften turkossa. Nej, utan dom plattare helturkosa, mummms.

Kläder just nu: Mjukisbyxor, vit tröja, tomteluva (wtf?!) och mystofflorna

Sommarplaner: Spanien, sommarjobb (?), tälta med vänner, Maja!

Hur många kuddar sover du med: 2, minst

Spelar du något instrument: Njää, i så fall gitarr. Ska nog köpa Nellys när hon får en ny.

Morgon eller nattmänniska: Natt helt klart

Vad är viktigast för dig: Att alla mina nära och kära är friska och glada.

Är du kittlig: Ingen kommentar..

Snarkar du: Haha pinsamt nog, JA

Stjärntecken: Vattuman

Äckligaste insekten: Gillar verkligen inte pissmyror, uuhh

Längtar du mest efter just nu: Julafton, ny år, Johan, ikväll, godis och pizza


look at the stars, look how they shine for you








Gosh jag saknar min kalmarrit!


every step i take, every move i make




Photo: Me

Några bilder från i sommras, vad tycker ni?


Julkul


Här är en film på mig och några av mina klasskompisar när vi är med i skolans julshow, så kallade ''julkul''. Härlig dag förövrigt, vi hörs.

pssst

Vill du ha fler besökare till din blogg? Klicka HÄR, det funkar om man har lite tålamod. Natti natti!

thoughts

fick massa flashbacks till sjuan och åttan nu. helt sjukt, blir nästan gråtfärdig så är bara tvungen att skriva av mig. liksom nu ska vi sluta nian om ett halv år? herregud vi började ju nyss! jag var nyss den där lilla, söta, gulliga emma som började sjuan och inte kännde alls många. som så gärna ville bli kär, ha många kompisar och vara snygg. jag var så många olika personer då, ändrade min personlighet för var jag var, vilka jag var med. i åttan var jag bara förtvivlad för att jag inte hade hittat kärleken. herregud jag var 14 år! jag var i så stort behov att att bara HA allt, att jag inte tänkte på vad jag redan hade. nu när jag äntligen hittat liksom Emma, hittat mig själv. då ska jag helt vidare till ny skola, nytt umgänge och nya vanor. jag skulle verkligen inte vilja stanna ett år till på högstadiet, men nu ska jag skiljas från det som har varit min trygghet i 3 år liksom. och det är väl skrämmande antar jag. för jag känner mig väldigt splittrad, tänker på betygen, på linjen jag ska välja, på de vänner jag kommer splittras med osv. samtidigt som jag ändå längtar efter att få bryta helt, börja om på nytt typ. men jag antar att det här jullovet kommer i precis rätt tid, jag behöver bara komma bort från skolan nu.. uhha

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor



Hej och hejdå. För nu ska jag göra spanska (hur fasen kan dom sätta läxor sista veckan?!) och kolla paradise hotel på datorn (hur besatt är jag?!?!) Vi ses!

i need this face



stickad tröja från gina tricot, lacktights från bikbok och avbitet rosa nagelack.. jaa


TJA. Idag har jag passat Växjös sötaste, men tyvärr vildaste, ungar.. men alltid skönt med cash yeah. Nu ska jag bara skriva klart biologin sen är det dags för kvällens höjdpunkt.. paradise hotel WOHO.

even if you are a millions miles away


Bilden är 1 år gammal, och jag tycker att jag ser väldigt liten ut.. ?

Hej hej hemskt mycket hej. Helgen har varit kanon men verkligen rusat iväg. Men hej snart är det jullov och det passar inte mycket bättre än nu! Godnatt.

don't stop believin'




Man kan ju få tråkigt en fredagkväll...


tills mina fingrar inte känner mer, tills mina ögon inte längre ser



1. Världens bästa
2. En lucia i mitt kök omg..
3. julstämning?

Hola.
Ikväll är det äntligen dags för idolfinalen och den ska ses med fina klasskamraterna nelly och evelina, det kommer bli minst sagt bra. Men vem tror ni vinner då? Jag vågar nästan chansa på Calle faktiskt!

JULKUL


Hejsvej, sitter här och övar på våra lucia sånger, tagga imorgon. Och nej jag kan inte sjunga, men när man får chansen att gå med i ett luciatåg så tycker jag att man tar den, möhö. Ja, här har ni min lilla jullista. Och en del låtar är ju lagom sega men de är sånna där låtar som jag bara måste lyssna på för att få julstäming. Så här har ni den JULKUL.

R.P




Vanityfair


Säger godnatt med dom här läckra bilderna på allas våran snygging. Och förlåt för att det aldrig kommer upp några nya bilder, men har haft ett par jobbiga skolveckor nu (som äntligen är över).

The element of freedom


Har ni hört Alicia Keys nya album som släpptes på spotify idag? Jag tycker i alla fall att det kick asses! Hon är grym helt enkelt.


Sankta Lucia




Lite random bilder på Frasse och från Cypern

TJA! Jag går och försöker lära mig sankta lucia tills lucia tåget på fredag. Känner mig inte så trygg i alla låtar ännu.. blir till att öva hela veckan. NU blire Paradise Hotel, någon mer än jag som tycker att det är fruktansvärt kul att titta på dessa roliga människor?

Och vet ni, idag gjorde mamma pepparkaksdegen. HUR GOTT?!

1 månad av saknad


SANTA CLAUS, PLEASE GIVE ME!







Angels


God kväll! Efter att jag och min indian har käkat ska vi åka och lipa till titanic med resten av flickorna på bilden. Ben&Jerry's, godis och julmust väntar på oss, mumma! ''Önskelistan'' kommer upp imorgon, ha en trevligt kväll!
Ciao

5 de diciembre

HALLÅ i stugan! Har suttit här i ett par timmar nu och bara lyssnat på musik, trixat med bloggen (vad tycker ni?) och läst bloggar. Har märkt att det inte är alla som har hängt med från den gammla bloggen, det rör sig om ett tjugotal och det gör mig väldigt besviken. Men jag hoppas att ni som är här stannar i alla fall, och tack för söt respons!

Tänkte knåpa ihop ett inlägg om vad jag önskar mig av tomten i år, det kommer nog upp ikväll.
Ciao!


thumbs up, thumbs down



HELG! Har mysiga planer inför denna helgen och jag ska verkligen njuta av den. Nästa vecka är de dags för två prov nämligen...

Jag är kär i den finaste pojken i världen.

Julmust!
Är inte det den godaste drickan som finns (efter mjölk då) Sååå mycket bättre än vanlig Cola. håller ni inte med?!

Spotify.
Jag tackar fortfarande Gud för spotify, säg mig vad hade vi gjort utan de?




Pissvädret!
Det regnar konstant, och om det inte regnar för tillfället så är det i alla fall blött överallt (för att det har regnat) När kommer snön?! 

Saknad.


Until we bleed



TJAA! Nu ska jag iväg och bada jazzuci (hur fasen stavar man till det?) jacuzzi och ha allmänt mysigt med mina vänner. SEE YA!

Allt du rör blir till moln



Jeans topshop, t-shirt jc herr.


Foto: Emma Hultin



Hello Kitty?


Ja varför inte? Denna söta lilla hellokitty-choklad-jul-kalender kom mamma hem med till mig idag, slut på jultomtarna helt enkelt.

Tuesday's grey





Jag vill ha jullov! Då det inte gör någonting att jag sitter vid datorn den här tiden, då jag slipper alla fucking prov, då jag kan ha sånna underbart roliga kvällar med mina vänner, då jag kan sitta och klinka gitarr med nelly hur länge jag vill, då jag kan sitta och skratta så att magen får kramp utan att bry mig hur mycket klockan är, då jag kan vara ute halva natten utan att bry mig om sömnen, då jag kan äta maaaaat när jag vill, då jag kan somna av värmen från en väldigt fin människas kropp, då jag kan pumpa sönder mina högtalare av musik medans jag dansar med mina tjejer, då jag kan ut och leka i snön (när den väl kommer) och åka skridsko på helgasjön, då jag kan mysa med glögg och pepparkakor med min familj.. jaa då jag kan få göra det jag älskar mest i hela världen helt enkelt.
Godnatt!


jag ville bara höra din röst.



Tjena mittbena! Nu ska jag iväg och spela match, kötta! Vi hörs


RSS 2.0