Before I fall

Bilder från två sköna kvällar, vill ha värme nu!
God eftermiddag! Sitter här med en kurrande mage och ett bottenhumör.. ja för skolan dödar mig denna veckan! Helt sjukt, men imorgon har vi i alla fall volleyboll med alla nior hela dagen, så det ska bli himla kul! Vi ska vara utklädda och vår klass ska byta kön, så jag ska vara kille. Tror det blir något i nördstyle. Kameran ska givetvis med så det kommer upp bilder här imorgon. Nu ska jag käka lite och sen blir det plugg...
CIAO

30e maj 2010

God middag! Äntligen har det blivit lite varmare igen, får till och med lust att bada. Men nej, jag har massa plugg framför mig som jag ska sätta mig och ta tag i nu. Vi har sammanlagt sex redovisningar och inlämningar denna veckan, helt sjukt enligt mig. Måste dom sätta allting dom sista veckorna? Men uh snart är det över för ett bra tag. Hörs sen!
CIAO

Bildbomb Rock the lake


Mys under trädet, Lovisa, Julia, Jag och Johanna


Johanna, jag, Nelly i regnet..

Lovisa käkar rostbiff och potatissallad..

Sebastian och jag.

Johanna och Adam..

Lovisa och Sebastian

Markus Krunegård!

Basse och jag under Markus..

Evelina och Julia kom också dit..

Söte göte johanna..

Glader Lovisa--

Adam, Simon, GL och Julius innan hoffmaestro..

Adis och Lovisa..

Johanna, Julia och Evelina..

Timo och glad Lovisa..

Evelina uner hoffmaestro..

GL, Simon och Julius..

Johan, Erik, Jon innan hoffmaestro..

Gammal sång


Här har ni min skolavslutningsklänning! Från Nelly.se, dens er lite vad ska man säga, glansig ut på bilden men det är den inte. Och den är mycket mycket snyggare på. Ett problem bara, bh:n syns ju under. Får se hur jag löser det där.

How far we've come


Dagens utstyrsel: Gladiatorsandaler polen, kavaj hm, ihåligt linne monki

Vad finns i goodiebagen?!

 

En 100grammare Geisha Dreamy Caramel..ett parfymprov från DKNY...compede skovskavsplåster..en tråkig tidning som jag inte förstod mig på...en liten burk med body butter från the body shop..en liten coca cola light burk..och en sofies mode! + lite andra onödiga papperslappar!

SEX AND THE CITY 2


YES ni såg rätt! Ikväll såg jag Sex and the city 2 med en av mina bästa vänner. Har älskat serien sen jag såg första avsnittet och längtat efter uppföljaren i ett år nu. Så vi var snabba med att boka biljetter till smygpremiären. Så hem fick även goodiebag och mätta magar. Hihi, gå och se den säger jag bara! Minst lika bra som ettan. Och angående min bloggning: I SUCK, i know..

Nothing compares to you



En liten utstyrsel förra veckan. Kavaj från h&m, aptröja från new jersey, shorts från zara och converse.

It was so easy


Foto: Rebecca Fransson

Såhär såg min lördagskväll ut i en liten del. Tog kvällsdopp med fina vänner och sen låg vi på en filt hela kvällen vid vattnet och bara svullade. Underbart. Den här helgen har vi haft toppen väder i Växjö, därför har jag inte bloggat. Har hunnit med många dopp och börjar faktiskt få in sommarkänslan nu! NU blir det plugg..

Seize the day

HEJ! Det är strålande sol här i Växjö och varm som sören. Därför ska jag nu lägga mig ute och sola, så att jag kanske kanske kan få ngn liten fräkna eller så. Klockan tre ska jag se på mina fina vänner som har dansuppvisning och ikväll blir det med chill med Frasse tror jag. Ska försöka få upp lite bilder från i torsdags då vi badade och från igår då vi såg HOFFMAESTRO. Det var förövrigt ngt av det roligaste jag gjort, sjukt bra live band! SJUKT BRA.
Och jag fick en kommentar om alla webcam bilder, jag vet... men jag är för dålig på att ladda min systemis bara-
Kisses

Jag minns varenda scen ifrån vår film

HEJ! Det står 30 grader på min termometer, SINNES! Men i och för sig så är den precis mot väggen och det är åskvärme ute. Men det hindrar inte mina vänner och mig från att åka och bada, så nu blir det årets första dopp i Sverige om jag vågar hihi. Kameran följer nog med så ni får se sen. Puss

Brainfreeze




Volangkjol Urban Outfitters, Leopardtights Accent, Converse,

Godkväll! Idag var det äntligen varmt ute, ingen riktigt sol men riktigt varm typ 20 grader. Och det ser ut som om det kommer bli ännu bättre fram över! Shorts nästa hoppas jag på. Min lilla lilla bränna som jag fick i Barcelona har tyvärr gått ner nu, så jag får väl fuska med att sola solarium i alla fall en gång. Så att man har lite grund och kan pressa järnet i trädgården sen. Måste få färg tills skolavslutningen. Nu ska jag käka upp glassen, men fick brainfreeze aj aj aj.
CIAO

Barcelona #1

SÅååådär! Äntligen en liten bomb av bilder från Barcelona, och jag vet att det var typ en månad sen jag var där MEN som sagt har jag inte orkat redigera hehe. Nu blev det lite i fel ordning för dom här bilderna är tagna sista dagen men men, så kan det gå.

En del av Barcelonas hamn och ser ni vädret eller? 20 grader minst.


Söt bror i söta brillor.. NAT

WOW speglar

Familjekort på tapasresturang, man ser dock inte att vi röda som kräftor i våra nyllen efter en dag på stranden..

mmmm bläckfisk...

taaaaaaaaaapaaaaaas

taaaaaaaapaaaaaaaaas.. Vaknade mitt i natten av att jag hör att min mamma och bror kräks som sjutton! Sov inte så bra den natten och flygresan hem var inte heller något att hänga i granen, alltså.. tapas är inte alltid HURRA!

Somebodys


ÄÄNTLIGEN är min gitar stämd igen! Ja jag är en sådan nybörjare så jag kan inte stämma min gitar, dels för att jag inte har någon stämmare. Men nu kan jag äntligen spela igen, typ min terapi. NU blir det tvn och lite plugg sen ska jag BANNE mig redigera Barcelonabilder och lägga upp. JA det ska jag!

ROCK THE LAKE


God kväll! Nu har jag bokat biljett till Växjö festivalen Rock the Lake. Den är redan på fredag och lördag men det blir endast första kvällen för mig. Ska bli sjukt kul eftersom bla Markus Krunegård, Timo Räisänen och Hoffmaestro ska dit den kvällen. Kommer bli grymt! Nu blir det sängen, lovar på bättre bloggning imorgon.

Och jag får ryck på att Stockholm har sommar och att vi fortfarande sitter och fryser! ÅHÅÅHÅ jag vill med ha värme

exhausted


TOTALT UTMATTAD! Men är äntligen/nästan klar med detta förbannade arbete.. Nu ska ja bara fixa utsidan sen blir det sängen. Och förlåt jag har varit upptagen i helgen. Nu kör vi ny vecka wiho!
Nighty

Dress


Embroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Har jag äntligen hittat min skolavslutningsklänning?


What a night


Igår var det partaj hos min alltid lika glada vän Julius

Snygg-lovisa!

Kissepaus

Victor och Arvid, sköööna snubbar!

Ikväll blir det bara mys med min bror framför en bra film, och minst 1 KG godis!

Kom ihåg mig då


Överskottsenergi, en rinnande näsa och ett geografiarbete som aldrig vill bli klart kanske inte är världens finate kombi. Men kvällen ser ljus ut då jag och mina fina flickor ska ut och göra Växjö osäkert. Nääej men kul ska vi nog ha. Nu måste MÅSTE jag försöka göra klart det här.. JADÅ!
Puss

And now I'm back here again


Nu är det frdagsmys, om det så är det sista vi gör  lala. Eller nej vänta det är onsdag?! Fatta ni hur skönt det ska bli med dom här två extra lediga dagarna, kom verkligen i rätt tid för jag är mer än skoltrött.. Nu ska jag dammsuga sen ut i regnvädret igen.. Mot staden och fika. Hörs senare.
Ciao

Una falda


Ny kjol från second hand, endast 30 svenska kronor. Till brunbrända ben. vitt linne och gladioatorsandaler..

Glow


Foto: Jag

Igår var det den finaste kvällen på länge! Kändes nästan som sommar när jag cyklade från träningen. Egentligen skulle det här inlägget upp igår. Men självklart så dör internet precis när jag klickar på publicera. Men men. Nu ska jag käka bacon, sen blir det geografiarbete.
CIAO

Maja



Det kanske kanske kanske blir så att jag kan besöka Maja redan sista helgen i maj, annars ses vi i sommar, men jag kanske kanske kanske kan åka upp till norrtälje med min friidrottsklubb och sen bo hos henne. Om det går kommer det vara en toppen avslutning på maj månad! HOPPAS!!!

SATC 2


ÄNTLIGEN!!!!!! Jag har väntat i över ett år, sen jag fick reda på att den skulle komma, på sex and the city 2. Och nu är den här! Så jag bokade nyss platser till mig och min lika lyckliga vän. Så vi ska gå på smygpreimären den 26 maj. Räknar redan ner dagarna. OH lyckoruuuuuuuus.

Cam


Cam bild som vanligt hehe. Idag har jag gått modevisning för röda korstet, det var roligare än förväntat faktiskt. Nu sitter ja in min brors tröja och chillar lite innan ja ska duscha en snabbis om ja orkar, sen blir det lite mysigt folk ikväll. Och idag SKA jag bara få upp lite barcabilder. Hur svårt kan det vara EMMA?!

Saknad


Godkväll. Jag saknar Barcelona och framför allt värmen, här är det svinkallt. Och jag saknar min älskade kalmarit så mycket att det gör ont! Gumman jag vet att du läser det här, och just nu vill jag bara finnas där i Kalmar hos dig! Du vet att jag älskar dig.

Nu ska jag sova efter en sjukt lyckad kväll med klassen. Nighty


Bubbly


Jadåå då var de fredag igen och helgen ser fin ut härifrån. Ikväll ska jag grilla med klassen och det komemr blir så bra, bara vädret håller. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag verkligen försöka få upp lite Barcelonabilder!
Ciao

Sick of this promises


Glömd outfit hos majsan på sportlovet. Kjol majas, tröja topshop, skor dinsko

God kväll. Min skola blev bombhotad idag, creepy. Men tyvärr har ja den känslan att jag inte bryr mig längre, för det har hänt så sjukt mycket grejer på vår skola det här året att ingen tar något på allvar längre. I vilket fall som helst så har jag haft en åååsum dag för efter skolan åkte jag och Julia ner still staden och hittade till ''plattan'' där våra polare hängde och skejtade/cyklade. Ska fan ta och lära mig att skejta, as coolt ju? Nu blir de käk.
Nighty nighty

Imagine


Jeansskjorta h&m herr, aptisha newyorker herr, converse, clips second hand

No hope, no love, no glory, no happy ending


NP i kemi idag, dog lite men annars gick det nog vägen. Jag har bara G i kemi vilket jag inte orkar bry mig om ens för så trist är det, så bara det blir godkänt här är jag nöjd. Nu ska jag käka klart min glarre sen blir de so plugg. Lite senare ska jag vara funktionär. En ''dagens'' kommer förhoppningsvis upp sen för jag har äntligen orkat ladda kameran.
CIAO

Dresses



TJA! Sitter och letar lite skolavslutningsklänningar. Vill helst inte vara vit utan någon härlig färg eller blommigt. Men älskar den ljusrosa färgen på den andra klänningen så den fick hänga med den med. Vilken gillar ni bäst? Dom två första är från asos och dom tre nedersta är från forever21.

Godmorgon.


Hur fan har jag min hand haha?

Kolakakor


Heey yoo. Nu ska jag hoppa in i duschen efter innebandyträning och sen måste jag få litte So gjord. Och umgås med min käre farfar som precis har kommit hem från Cypern. Ska försöka få upp lite Barcelonabilder ikväll med.
Höres

Jag har gått på den här vägen förut


Verkar som om mitt inlägg från igår inte hade publicerat. DAMP! Ja nu har ja sugit igen, men vafan. Ny vecka nya tag. Nu kör vi bloggen!
Godnatt

RSS 2.0