Gästbloggning!

Ja, hej!

Eftersom Emma sagt lite då och då att jag gärna får gästblogga så tänkte jag att just denna kvällen var ett ypperligt tillfälle eftersom damen själv har tappat gnistan (för tillfället, inte för alltid).


Tänkte berätta lite om vårat lilla tjejgäng, får hoppas att alla är intresserade av att läsa det.
Vi brukar vara ute på kvällarna och ränna, eller kolla på bio, baka chokladmuffins, spela gitarr i korridorena och sjunga för alla som går förbi, tjura tillsammans för alla dessa prov, skratta på lektioner, gå en sväng på stan och sukta efter nya kläder och säga meningen ''KOM TILL MAMMA'' i kör, ja ni vet, allt sånt mysigt!

Emma har vi då, denna underbara tjejen som står för denna fantastiska blogg! Emma är ett bustroll, har känslan för stil samt fotografering. Hon är väl den av oss som är mest påläst om bloggar och stilikoner. Hon tar även hem priset för personen som gör de mest konstiga ljuden i de mest konstiga situvationera.

Sen har vi
Nelly, även kallad Nellu, som också har en blogg. Besök gärna den för övrigt.. www.nellupelludk.blogg.se! Hm, Nelly har sångrösten om vi säger så. Tänk dig att varje gång sitta i korridoren och höra när hon sjunger och spelar gitarr. Ja, det förgyller våra dagar. Hon är även tjejen som alltid är på hugget, skrattar med det mest underbara skrattet man kan tänka sig. Ja, och när det är fest är hon även alltid på G!

Julia, som skulle vara en tax om hon var ett djur, och en turk om hon inte vore från Sverige tillhör också vårat lilla gäng. Julia är lång, men långa eleganta ben, mörkt långt hår och bruna stoooora ögon. Ja, ni kan redan nu tänka er vilken beauty hon är. Jullan har egenskapen att äta mest choklad, men även att få oss alla på fall, killar som tjejer. Hon har roliga fingrar och får oss alla att alltid skratta åt hennes nya internskämt. Det är heller inga problem med att nå Julia, för hon har alltid sin mobil med sig.. ack ack

Johanna är även en kompantion till oss. Innebandy drottningen nummer 1. Kung på plan. Sinne för humor, och skrattet som kanske slår Nelly's trots allt. Tjejen vi snackar om har failat en gång då hon tappade oboy i hennes laptop.. haha det var synd om henne då faktiskt. Johanna är personen som har köpt mest tunnbrödsrullar på hela skolan.

Rebecca är lång och ståtlig och gillar att spela fotboll och har även som oss andra förmågan att röra sig på ett fint sätt. Ja, jag syftar på dans.. Rebban som vi kallar henne, har den mest speciella humorn man kan tänka sig! Dessutom är hur grym på dom flesta ämnen i skolan. Hennes röda klocka är heller inte så dum..

Så har vi
Sara, den ödmjukaste du kan tänka dig. Finns alltid om man vill luta axlen mot någon. Sara är grym på hemkunskap och är en liten läslus som jag och emma också är, hihi. Vi kiddnappade henne en gång och sjöng ''åhhhh Sara kom ut ikväll''. Underbar kväll förövrigt!

Vi har ännu en
Rebecca i vårat gäng. Hon kom till oss i slutet av sjuan, börjar av åttan. Hon är från indien med fina fingrar och ett underbart skratt och är väldigt mån om att få skrika fula ord i korridoren. Denna lilla donna är inte så dum hon, bara fantastiskt. En vacker varelse helt enkelt.


Sist men inte minst,
mig. Okej jag är blond, kanske inte alltid till sättet. Gillar att skratta, är grym på att göra fåglen i kalle ankas jul, snabb på att skriva sms är jag också. Jag gillar att bestämma och är bossig av mig. Gillar att koppla av med en kram ofta, och älskar thaimat!

Där har vi våran ''lilla'' gäng..
Alltid på topp, alltid bäst, ingen protest.


Hasta lluego!
Evelina


Fr.V Rebecca, Sara, Johanna, Evelina, Julia, Emma & Nelly. ♥

TJAA

TJAA! Ja nu har jag bytt blogg, för första gången på typ 3,4 år. Sinnes! Kände att det verkligen var dags, även om jag har kvar namnet och bara bytte från blogg.se till webblogg.se, men lite förrändring allt! Det är ju inte färdigt som ni ser, men jag ska trixa och fixa lite i veckan så ska det nog bli fint här snart. Tror inte ni det?
Oj glömde nästan det viktigaste! VÄLKOMMNA!

RSS 2.0