Valborg


Hallå! Sitter här och har precis fått reda på att det inte gick att hyra en lokal till ikväll, vilket suger. Men om bara vädret blir bra så kommer det här nog att bli en toppen kväll! Nu ska jag duscha, städa och fixa lite. Senare kommer nog lite bilder från Barcelona.
Ciao

Hallåj


TJaaaa. Kom hem fårn Barcelona i Måndags men har inte orkat blogga alls, hehe. Men nu ska jag VERKLIGEN försöka få igång bloggningen. Måste måste måste. Har inte bloggat ordentligt på flera månader... Men fan nu kör vi! Peppa mig är ni snälla..
T-shirten och koftan köpte ja gi barcelona från New Yorker och Mango. Nu ska ja dyka ner i SO böckerna.
CIAO


Hey Barcelona


HEJ! Snart sätter jag mig i bilen med min lilla familjen och vi rullar mot Köpenhamn, sedan går flyget till Barcelona. Jag kommer inte kunna blogga där nere så ni får klara er utan mig för ett tag. Men vi hörs mån-tis när jag kommer hem. Nu måste jag sticka. Ha det bra!
Kärlek


Kärlek viid sista ögonkastet


TJA! Ska börja packa nu. Pappa sa att det såg ljust ut, alltså att vi förhoppningvis kan flyga Och sen drar jag iväg till min blivande skola på någon teater. Ska bli kul att se vilka nyllen som ska gå där.
ciao

B.B





Jag fastnade framför den här underbara filmen idag, borde egentligen pluggat kärnfysik men på något konstigt sätt är det liksom mycket skönare att ligga i soffan och glo. I alla fall, om ni inte har sätt Benjamin Buttons otroliga liv, se den!
CIAO

Snow Patrol




PHOTO: ME

Tycker det är oerhört skönt att all den här tiden är förbi, all snö. Det var fint och grymt kul att leka i, men efter ett tag så ville man bara dö.. Så jag är oerhört tacksam för att våren ÄNTLIGEN ÄR HÄR. Det ska tydligen bli 17 grader och sol här nästa vecka?

Nu blir det plugg och sen ska ja be till gudarna att de här askmolnet försvinner någon jävla gång så att jag slipper att bila till Barcelona.
Ciao


Keep on walking


Foto av mig på lilla farmor. Saknar dig varje dag ska du veta.


God kväll, förlåt för lite dålig bloggning idag men har umgåtts med gött folk. Ska försöka få upp 3 inlägg per dag nu, önska mig lycka till. Det var någon som bad mig att tipsa om skolavslutningklänningar men har själv inte ens tittat på någon än. Men ska kika lite på nätet så kan ja visa lite någon dag. Nu blire skype.
Kärlek

The joy of floorball


Lite bilder från cupen i Varberg, älska havet och vädret!

Converse


Inhandlade ett par nya converse i fredags, lite skillnad från mina förra... Det var verkligen på tiden! Nu sticker ja ner på stan för att möta upp min kusin och gå och sola. Måste fuska lite nu när det är molnigt igen. Hehe
Ciao

Thumbs upp, thumbs down


- vädret har börjat suga igen. Molningt, blåsigt och kallt som sören.. men jag håller hoppet uppe!

- askan från vulkanutbrottet fortfarande ligger kvar över oss, så att jag kanske måste bila till Barcelona på torsdag istället...

- jag har spanskaprov imorgon

- jag saknar mina friidrottare!

- JAG ÄR PANK! hur lyckas jag alltid få plånboken att eka...


+ jag har sovmorgon imorgon till 09.35, feels kind of goooood!

+ jag ska äntligen få träffa min fina lovajsa, har saknat henne enormt

+ kände helt plötsligt hur rummet blev helt ljust, nämen solen tittade fram!

+ Barcelona till helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I'll be there for you


Gooodmorning! Okej vaknade för någon timme sen men ändå... Gårkvällen var riktigt härlig, precis vad jag behövde. Nu ska jag läsa lite spanska innan det blir dags för att träffa min saknade Lovisa.
Kärlek

Getting over you



Goggles



Save Tonight


Förlåt för dålig uppdatering..... Men här är i alla fall gårdagens fynd på h&ms rea, måste bara fixa till dom lite sen är dom perfa! Nu måste jag plugga spanska..
CIAO

Godmorgon.


Sådärja

SÅ har jag äntligen orkat fixa till en inte så pjåkig header i alla fall. Den förra var ju bara.. ja bajs typ. Nu ska jag försöka stretcha min muskler för att slippa extrem träningsverk imorgon, och sen blire döööschen. Sen krypa till kojs. Natti Natti!


I hate to see you hate me


egensydd kjol, dinsko, rygguringad tröja bikbok

Jag satt ute i solen i högst 40 minuter och känner mig nu helt yr. Solsting? Så kan de gå när man inte sätt solen på länge, fy sverige! (Fast är glad att du är här solen, så var snäll och stanna)

Take a minute


Hey. Har haft två riktigt jobbiga dagar så därför har jag inte uppdaterat. Men idag var jag bara tvungen ta några pics på det fina vårvädret idag. Nu ska jag duscha sen sova. Vi hörs imorgon.

Warberg Cup


Hej dääär. Visst är jag såå gullig på bilderna, kände verkligen att jag lyckades med första bilden. Sjukt ju! Om cirkus en halvtimme åker jag mot Varberg, Warberg. Vet inte hur de stavas? I alla fall så ska jag spela innebandy där en hel helg med mitt favvo, är taggad som satan. Jag gjorde en videoblogg innan men tog bort den direkt, ush de är så inte min grej! Medans jag är borta förresten så skulle de vara kul om ni skrev någon rad om vad ni saknar i bloggen. Måste nog vara en hel del eftersom jag på senaste tiden har varit värdeeelööös på att skriva eller visa något intressant. VI hörs på söndag!
Ha en toppen helg, kärlek!

Siamesisk


Bilder tagna av Evelina.

Jag och min fina tvilling... Inga riktigt bra bilder på vårt hela jag, men de kommer så småning om. Ni måste hålla med om att vi var jävligt bra? Tyckte vi i alla fall. Nu ska jag duscha efter en underbar springrunda i solen. Ciao!

Spexfoto



TJA! Idag hade vi spexfoto i skolan, alltså att alla ska klä ut sig och så tar vi bilder klassvis. Skitkul, det är något osm jag sett fram emot sen jag började sjuan haha. Jag och Rebecca var i alla fall siamesiska tvillingar och det blev riktigt lyckat, bortsätt från att det tog ett år för oss att gå mellan alla lektioner hehe. Nu ska jag baka något smarrigt och plugga engelska, kanske ska sätta mig ute i solen för en gång skull?
Kärlek

Endless summers


Har fattat ett beslut som både får mig att bli så lättad och endå vilja spy.. men så är livet!

With a little help from my friends





Hoppas att Maja bjuder på sig lite hehe, men hade bara lust att lägga upp dom söta bilderna. Och för att jag saknar henne så mycket, och längtar efter sommaren sör sööööören. Ush de är brutalt.
Kärlek

Free fallin


''EMMA DU TRILLAR I ALLA FALL MED STIL''
De var julias kommentar när jag åter, och åter, och åter igen trillade hehe. Snart kommer min pojk hit och ikväll ska jag på släktmiddag hos faster och kusin. Mys!
Ciao

''JA EE INTE SKETTRÖTT''

Min senaste mening till min fader... ser ut som ett vrak gör jag och trött som en.. hmm sengångare. Ha den var sämst. I alla fall så had jag tänkt ge mig iväg till Evelina nu och sova där men de tyckte ju inte mina föräldrar, kan jag i och för sig förstå för har knappt fått mig någon sömn på hela lovet. Meeeen ändå.
Nu äter jag i alla fall Ben & Jerrys, lindrar både trötthet och depp.

Mina tjejer igår


Tjockasläkten



Lite bilder från påskmiddagen hos Morfar igår. Helt galet att man blir lika mätt vartenda gång.
1. Paput
2. Moster, morfar, kusin, pappa, mamma
3. Moster och mamma
4. Morfar

Where were you when everything was falling apart


Kavaj, hm. Jeansleggins, vila. Glasögon bikbok

Jacket



Godmorgon (?), jag köpte den här kavajen när jag var i jönköping i lördags. Den kostade 399kr och finns på h&m. Jag är totalt kär, den kommer användas väldigt flitigt i sommar. Nu ska jag cykla till min och bli bjuden på mat, hinner nog med att försöka sola nästippen också. Vi hörs senare.
Hasta la vista!

Fullt

Jag är jävligt tankspridd just nu. Det finns så många och olika tankar i min skalle att jag inte vet vart jag ska göra av dom. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men det är bara för fullt i mitt huvud, det exploderar snart jag lovar. Jag orkar inte mer

Hemma hemma hemma


Ja nu är jag hemma, tyvärr.. hade kunnat stanna minst en vecka till. Okej nästan men jag har i alla fall haft sjukligt kul, det var länge sen jag skrattade så mycket! Älska människorna, älska miljön och framförallt älska åkningen, jag har ju till och med lärt mig åka lite snowboard.

Nu ska jag försöka träffa Evelina som jag inte sätt på en vecka exakt, jag vill fika någonstans men stan är ju stängt så vi får se..
Vi hörs i alla fall och glad påsk.

RSS 2.0