All these things that I've done


tisha & mössa Monki, kjol h&m, gammal kedja, converse

Tjenaremors. Jo egentligen kom jag hem i onsdagskväll men det har varit lite mycket på schemat så därför har jag inte hunnit blogga förrän nu. Och ja inte stannar jag länge för om två timmar sitter jag i en minibuss påväg till Malmö för att titta på mina duktigta vänner när dom tränar i fridrott. En hel helg fylld av fridrott och fantastiskt umgänge, kan inte bli mycket bättre?

VI DRAR TILL FJÄLLEN

Okej inte riktigt, men Isaberg i alla fall. Så om en timme sitter jag i bilen och taggar för 2 underbara skiddagar med min klass, ska bli fruktansvärt roligt! Vi hörs igen på onsdag kväll, cha cha

Foto: Rebecca Fransson
Modell: Jag


I need you to need me



Foto: Rebecca Fransson

Packning

TJJAAA. Nu måste jag verkligen börja packa inför hestra, varför är jag alltid ute i sista sekunde tro? I alla fall, vad tycker ni om den nya headern? Inget speciellt egentligen, men jag är nöjd.

nothing feels right when i'm not with you


Vi har en ny soffa och jag gillar nya soffor. I den nya soffan sitter jag med nya leopardtights från accent (!), farfarströja från zara, ny mössa från monki och mammas sjal. Det var det de.. natti natti! 

Roses


Foto: Emma Hultin (jag)

Kvällens: Let's dance, godis, läsk, guitar hero, frasse, becca




Dance with somebody


converse, väska gina tricot, kjol h&m, jacka everest, mössa gammal
HEY. Äntligen fredag och ikväll blir det svullande för fulla muggar. Emma gillart! Förövrigt har jag (eller mamma..) handlat en ny skidjacka, klassresa nästa vecka förstår ni. Fick även hem en mössa från monki och ett par gråa leopardtights från accent. Nu måste jag gitta, see yaa

23:30

Godkväll/natt. En allt för sen kväll ännu en gång, ush måste skärpa mig. I alla fall, dålig uppdatering i veckan, fy på mig! Måste verkligen bättra mig på den fronten, för det vill jag. Skulle ju inte sitta fel om ni peppade mig lite med kommentarer heller?
Nighty

Start me up please



Gammal silverkedja, stickat från gina tricot och en oserös och icketrött emma

Wazzup? Jag mår fint i alla fall, ska snart hoppa i säng och lägga huvudet på kudden. Och hoppas att jag somnar fortfarande är de senaste nätterna, har haft välidigt svårt att sova på sistone, inte alls kul. Ja idag var jag och kollade på Växjö fria gymnaisum och det gjorde mig ju inte bättre, nu finns de ännu en linje att välja mellan. Men tror att det blir Katedral till slut, lutar mot det i alla fall. Äh ingen bryr sig så jag säger godnatt.

Like star


Kjol från topshop, tisha monki

Har haft en väldigt dålig skoldag idag, bara helt irreterad, hungrig och trött. Tur då att det finns risenta (hihi) och knäppa vänner. Totala skrattatacker efter skolan hemma hos Evelina gjorde mig dag i alla fall. Snart är det dags för PH och jag är laddad, som alltid. Höres!

The walls are coming down

Hej tjena hallå! Himla dålig uppdatering i helgen men har varit funkis och spelat match mm. Måste verkligen bättra mig på bloggfronten, för det vill jag. Men känns bara som det blir massa onödig text och tråkiga bilder nu mera. Så ni får hemskt gärna slänga in en kommentar om vad ni saknar, vill se mer av och bara vill kasta bort. Skulle vara super gulligt. Ciao!


Oh boy


En väldigt oschysst bild från ny år.. hehe


Godkväll på er!
Har varit en fin fredag idag och jag är nöjd att jag har klarat skolveckan så bra som jag har. Trodde jag skulle vara helt död, men jag har faktiskt fått mycket saker gjort. Chockerande jag vet.. I alla fall, några av er har velat se bilder på min fina pojkvän och ja visst kan jag bjuda på det. Så här har ni honom det sötingen. Johan heter han och på tisdag har det varit vi två i en månad hihi. Han är bäst i hela världen och jag älskar honom. Ja nu vet ni, god natt.


Nighty nighty



Sommaren 08

Ser jag inte oerhört liten ut på bilderna?... Hoppas jag att ni tycker annars! Nej men imorgon är det fredag WOHO äntligen. En vecka i skolan och jag vill ha lov igen, känns inte så bra. Men helgen kommer i alla fall att spenderas med Evelina, funktionär, med min pojkvän och sen match. Ser fint ut, förresten snart borde det komma upp ett gästinlägget av en god vän. Håll utkik, ni villl inte missa det tro mig.

Spring Season 2010


Jag är helt vansinnigt kär i dessa bikinisar. Måste ha dom alla, hur nu det ska gå till. Från h&m spring season förresten.

 


AZUL


Jag har kommit på en sak.. jag är alltid, ja nästan alltid, sugen på något att äta. Helt sjukt. Typ precis efter en bit kladdkaka kan jag tänka. ''Åh vad gott det hade varit med en skål flingor nu'' Eller efter en stor middag kan jag känna suget efter en banan? Och grejen är den att jag alltid har varit liten, tunn, smal och kort. Men jag äter som en jätte... hur kan detta gå ihop?

If i could turn back time


kofta Bik Bok, converse,  ryggurringadklänning Monki

Hola! Tillbaka i skolan idag. Finns bara tre ord som stämmer in på frågan hur var det? Precis som vanligt! Vet inte om det är positivt eller negativt så det får jag väl ta reda på. Snart är det dags för dubbelavsnitt av paradise hotel, måste hitta något gott att äta till bara hehe. Vi hörs!


Vinterland





Hallå där! Igår var jag, Lovisa, Pontus och Johan ute på sjön och åkte skridskor. Det var oerhört kul och det var så fint ute, måste bli mer skridskor för min del innan isen spricker. Nu måste jag i säng för imorgon är det dags för skolan igen, jag orkar verkligen inte.


The time is now


TJA! Idag har jag mest glidit runt, ni vet stigit upp, somnat vid tvn igen, ätit sen frukost och stanna vid tvn lite till. Men tillslut kom jag i alla fall igång med att sätt app lite nya kort. Inte helt klart som ni ser men har äntligen kommit en bit på vägen.

Ps Och förlåt för att jag har varit så dålig med uppdatering och nya bilder, har varit jätte tråkigt ett bra tag nu men jag ska skärpa mig. Ni har mitt ord.


Home sweet home




Morsning korsning! Nu är jag hemma från fina götet och gothia innebandy cup. Vi vann gruppen och kom på 5:e plats av 20 lag. Så är grymt stolt över mig själv och mitt lag. Men nu är jag tillbaka till verkligenheten, och skolan börjar på måndag.. Men innan dess ska jag hinna med massa kul, på något sätt. Förresten så har jag tappat rösten, låter skitkul för jag låter typ som en sönderrökt kärring. Sitter och skrattar åt mig själv för att jag knappt kan prata!

Bilderna är från i sommras då jag var hos Maja, kolla vad brunbrända och fina vi var. Jag saknar henne, men på sportlovet blir de första bästa buss till Norrtälje de kan jag lova!

CIAO

GOTHIA


Ja nu längtar jag redan till sommaren 2010..

HEEEJ. Ja jag lever! Och ny år var fantastiskt bra. Imorgon, eller ja idag, så sticker jag upp till götlaaaborg för att spela gothia cup i innebandy med mitt älskade lag! Ska bli fruktansvärt kul även om jag kommer sakna mig pojk. Jag borde ha sovit för länge sen egentligen men fastnade här som alltid.. Hoppas er nyårsafton var lika fin som min! Vi hörs på onsdag kväll.
Önska mig lycka till. CIAO

RSS 2.0